web mail
formulare
Start Harta Istoric Aleși locali Organigrama Cultură Sănătate Proiecte investiții Carieră Contact

Grupul coral bărbătesc "Epifania"


Deva 2013 - Festivalul "Lumină lină"

Grupul vocal bărbătesc "Epifania" ia ființă în primăvara anului 2010. Grupul vocal a fost înființat la inițiativa unor tineri preocupați de studiul muzicii și al teologiei. Încă de la constituirea lui, grupul "Epifania" a fost invitat la multe ceremonii religioase, târnosiri de biserici și liturghii arhierești din cuprinsul Episcopiei Devei și Hunedoarei, Arhiepiscopiei Alba Iuliei și din cuprinsul Arhiepiscopiei Aradului, fiind unanim apreciat. Dirijorul grupului "Epifania" este Ioan Marius Popa.

La data de 29 august grupul "Epifania" dă răspunsurile la Sfânta Liturghie și suține un concert de muzică religioasă la catedrala nouă din municipiul Hunedoara. În data de 27 decembrie 2010, susține un concert de colinde la reședința familiei regale de la Săvârșin (jud. Arad).

În decembrie 2010, 2011, 2012 grupul vocal Epifania a susținut mai multe recitaluri și concerte la diferite biserici și instituții culturale din Orăștie, Geoagiu, Deva, Hunedoara și Alba-Iulia.

În 15 decembrie 2012 grupul "Epifania" participă la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Coral de Muzică Sacră "Cu noi este Dumnezeu", unde obține Premiul II și Premiul Special pentru debut la categoria Grupuri Vocale Bărbătești. În 20 aprilie 2013 obține Premiul II la Festivalul coral "Lumină lină", desfășurat în municipiul Deva, iar în 14 decembrie 2013 obține Premiul II la cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului "Cu noi este Dumnezeu" de la Orăștie.

În 25 decembrie 2013 susține un concert extraodinar de colinde la paraclisul IPJ Hunedoara din Deva, iar în 27 decembrie susține un recital de colinde în municipiul Târnăveni (jud. Mureș) și participă ca invitat de onoare la a doua ediție a Festivalului de Colinde din localitatea Zagăr (jud. Mureș).


Orăștie 2012 - Festivalul "Cu noi este Dumnezeu"

Orăștie 2013 - Festivalul "Cu noi este Dumnezeu"


© 2003-2013 Primăria Municipiului Orăștie -> Realizatori