web mail
formulare
Start Harta Istoric Aleși locali Organigrama Proiecte investiții Carieră Contact Monitorul oficial local

Mesaje în Cartea de oaspeți

Trimis de neamtu florin, 2009-02-09 18:45:20
Email: no_email

Se vede de la o posta ca cel care va iesi primar este Gabriel Popa.
Trimis de alex coreja, 2009-02-08 19:46:59
Email: fara_ca se poarta

Sa va fie de bine, dupa copioasa masa de la celebrul rest.Mioritza ! si la cat mai multe, astfel de mese. Fie ca cel mai potrivit pt acest post , sa castige.
Trimis de Pedelistu, 2009-02-08 13:22:55
Email: no_email

1. Domnule Coreja, cultura mea generala nu dateaza de cand e Google(si am convingerea ca nici a dumitale). Nu obisnuiesc sa ma bazez suta la suta pe informatiile care apar pe tot felul de site-uri indexate mai mult sau mai putin relevant de celebrul motor de cautare. 2. Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme cu cei de la Primarie pe tema repartizarii unui teren de casa (Banuiesc ca este vorba despre teren prin concesiune si apoi cumparare). Pana la urma exista si solutia ANL unde sper ca ai avut acces. 3. Pe Georgica il stiu de mult timp, cred ca de prin 1990-1991. Pe Ovidiu Balan il stiu de cand eram copii iar pe Gabi Popa il stiu de prin 1996. Crede-ma ca dincolo de partidele pe care le au in spate ii cunosc pe toti si-i respect ca oameni(cunosc si familiile primilor doi pe care i-am enumerat). Doar ca in momentul de fata consider ca Georgica este cel mai potrivit(Sa lasam speculatiile cu furatul mai incet , pentru ca am lucrat in Vidra si stiu exact despre ce vorbesc.Unul nu si-a facut intr-o viata ceea ce si-a facut celalalt in 20 de ani...). 4. Nu pot decat sa va indemn pe toti sa va implicati si sa mergeti la vot. Pe liste sunt trecuti aproximativ 19.000 de alegatori si la vot au venit pana acum in jur de 7.000 . Adica un procent destul de mic. 5. Coalitiile de guvernare se fac pentru ca sa ai acces la putere. Stim foarte bine amandoi ca nu conteaza asa de mult doctrinele atunci cand iti imparti treburile pentru ca sa conduci. 6. Nu inteleg un lucru: din toata tabara lui Gabi Popa nu e nimeni activ online, doar tu , care mi se pare ca esti in alta tabara... . Sa inteleg ca nu-s chiar asa de tineri pe-acolo pe langa el in partid(nu ma refer neaparat la varsta...) 7. Ma bucur ca ai participat la lansarea candidaturii lui Georgica. 8. Pentru ca incep sa-mi dau seama cu cine vorbesc, si pentru ca te stimez (dincolo de simpatiile politice care pot fi trecatoare) ma opresc aici , iti urez succes in campanie si dupa ce se desprimavareaza bem o bere la Moisescu. O dau eu ca si-asa am ramas dator :)
Trimis de hghhhf, 2009-02-07 14:35:07
Email: no_email

Am vazut ieri la concertul PDL ca Munteanu Si Blaga se bazeaza pe pensionari, pe tinerii de acolo nici macar nu ii bagau in seama, in schimb ii salutau si intrau in vorba cu toti pensionarii, deci ce sa intelegem de aici: ca tinerii nu conteza pentru acest oras. Asa ca putem sa plecam toti tinerii sa ii lasam pe ei sa isi faca statiune de pensionari.
Trimis de unu, 2009-02-07 14:29:12
Email: no_email

Credeti ca daca va iesi Munteanu primar va face ceva pentru tineri sa se intoarca in Orastie dupa facultate. Eu nu cred ca va face ceva. El se bazeaza pe toti pensionarii sa il voteze si aia la cat de incuiati sunt cred ca bancile de pe centru sunt totul intr-un oras. De aceea eu numesc Orastia un catun, ceea ce si asa va ajunge in maxim 2 ani.
Trimis de alex coreja, 2009-02-07 00:30:18
Email: fara.....ca se poarta

fulare, palarii, pixuri, concerte....pai de ce nu faceti asta an de an???? de ce doar in campanie? pai nu e asta ipocrizie? si mai afirmati ca doriti bine electoratului.Din pacate romanul s-a nascut credul si pune botul la orice. Nenea Pedelist ia spune-mi tu mie procentul participarii la vot, la ultimile alegeri....e o intrebare retorica
Trimis de alex coreja, 2009-02-07 00:13:53
Email: fara.....ca se poarta

cat despre energia d-lui Georgica ! pai cand stii ca ai terenuri ale statului intrate in posesie fraudulos, normal ca ai o altfel de energie, probabil adrenalina crescuta; ca doar nu poti sta linistit....cand dai RESPINS tinerilor casatoriti care vin si ei saracii cu cerere pt un amarat teren. sunt apolitic, dar fratele meu,,,sa mai lasam si pe altii sa fure....ca doar am furat destul ! Probabil matale, draga pedelist , ai niste interese la mijloc care ti s-au implinit sau ti se vor implini cu venirea la putere a d-lui Georgica..ca altfel ai fi pe la PSD, PNL Motivatia matale e una pur materiala.
Trimis de alex coreja, 2009-02-07 00:03:58
Email: fara.....ca se poarta

exista 2 variante: 1) search pe celebrul Goooogle. 2) cautare pe site-ul primariei ca doar povestile care le spui nu le ai tu in cultura generala. Lauda pe care ti-o exprimi cu privire la voturile PSD=ului care din turul 2 se duc spre PDL denota o stare a voastra...cei din partidele politice , de goana dupa CIOLAN, prin orice alte mijloace....Sa nu uitam ca , consiliul local a ales un viceprimar in persoana lui GaBi Popa - voturi date si de PSD. Electoratul nu isi explica cum la 8 luni de la alegeri formatiunile politice...isi saruta obrazul alta data scuipat; dealtfel nici acuma relatia PSD-PDl nu e una OK; de aceea sa te astepti draga Pedelistule la o surpriza, mare surpriza.

Pagina 16 din 38
<<< | >>> || Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Carte de oaspeți
Mesaje în Baza de date
Semnează în Cartea de oaspeți

Vă rugăm insistent să folosiți un limbaj civilizat în redactarea mesajelor. Pentru acele mesaje care nu respectă acest minim criteriu de bună cuviință, ne rezervăm dreptul de a le elimina din Cartea de Oaspeți a Primăriei.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
© 2003-2013 Primăria Municipiului Orăștie -> Realizatori