web mail
formulare
Start Harta Istoric Aleși locali Organigrama Proiecte investiții Carieră Contact Monitorul oficial local

Mesaje în Cartea de oaspeți

Trimis de Medrici, 2008-12-03 15:00:22
Email: medrici@medrici.com

Desi nu sunt un simpatizant al PDL , il felicit pe dl. Blaga pentru ca este primul orastian care intra in Parlamentul Romaniei.
Trimis de Dr. Adel Al-Zoubi, 2008-10-12 18:31:49
Email: adelalzoubi@yahoo.com

Cu mult drag va trimit de aici din JARASH-IORDANIA multe urari de fericere, sanatate, spor la treaba si numai bine. La revedere
Trimis de Dealul Premiilor, 2008-10-10 12:22:29
Email: bulibasha@orastie.rro

Gadje Gadjensa, Rom Romensa. I chirikleski kul chi perel duvar pe yek than.Isi ma xarica love; so hramosorav andi gazeta; a-ko isi pomoshinav tumen.Jekh dilo kerel but dile hai but dile keren dilimata.Kon del tut o nai shai dela tut wi o vast. Baxtalo Romani Romanes!!!
Trimis de NoMatter, 2008-08-11 12:10:07
Email: no_email

Evident ca "mother" nu se scrie "motter" (care nici nu exista in limba engleza). Eu am scris "matter", care are un alt sens. Dar daca tot te lauzi asa cu mama asta a ta (pe care zici ca eu n-o am), atunci mai ramai matale vreo 4 ani sub fustele ei si roag-o sa-ti mai schimbe scutecele (o sa te simti mai bine). Poate asta o sa te ajute sa intelegi ca "clica" aceea la care faci tu aluzie e a celor care au votat cu actualul (si mai vechiul!) primar si ca nu am niciun motiv sa ma rusinez pentru faptul ca majoritatea orastienilor responsabili (adica a celor care s-au prezentat la vot) si-au exprimat ceeasi optiune ca si mine. Dimpotriva, ar trebui sa va dea voua de gandit. Oricum, impartirea orasului in "clica lor" si "clica noastra" nu mi se pare deloc constructiva. Daca chiar ziceti ca va intereseaza perspectivele comunitatii, atunci "hai sa dam mana cu mana" si sa impingem barca in aceeasi directie, altfel va ramane pe loc sau (mai rau!) se poate scufunda.
Trimis de X-man, 2008-08-08 18:28:56
Email: no_email

Cred ca ti-ai gresit ID-ul,ai vrut sa spui ca esti fara mama(care nu se scrie motter).Esti tot din clica lor.RUSINE!
Trimis de NoMatter, 2008-08-06 11:02:46
Email: pentru ANONIM

Urmareste mai atent rezultatul alegerilor locale, ca sa vezi cum sta treaba cu majoritatea. Electoratul s-a pronuntat in mod clar in favoarea noului edil, inca de la inceput (nici macar nu a mai fost nevoie de un al doilea tur). Asa ca daca ai vreo parere personala, nu te mai erija in reprezentant al majoritatii, pentru ca te numeri, precum vezi, printre "nelinistitii" minoritari. Cat despre apetitul tau pentru mitinguri si manifestatii, incep sa nu te mai inteleg. Daca pentru inceput aveai treaba cu primarul, se pare ca nu-ti prea place nici de consiliul local. Pai atunci cum vrei sa se conduca orasul asta? Cu mitinguri si cu manifestatii? Si ca sa nu spuna lumea ca vorbesti ca sa te afli in treaba, poti sa dai si niste exemple de "proiecte facute in favoarea lor". Asa am avea o baza de discutie. Pana atunci... la reauzire!
Trimis de anonim, 2008-08-03 18:03:54
Email: no_email

Majoritatea suntem impotriva edilului sef al urbei noastre,dar tot palavragind aici nu se rezolva nimic.Ce ziceti de un miting,sau o mica manifestare in care sa se ceara un referendum inaintea aprobarii hotararilor consiliului local pt.diferite proiecte care le fac in favoarea lor?Asa degeaba tot ne plangem noi unul la altul pe acest(nici nu stiu cum sa ii spun),ca ii doare pe ei undeva.
Trimis de un tanar, 2008-07-16 18:59:49
Email: un_tanar@yahoo.com

Da.. nici aici nu scapam de prostia din orastie.. mai ales de cearta dintre oameni... oricum nu am de gand sa imi bat capul cu voi pentru ca.. toate gandurile mele merg la creditele mele acre trebuie platite... pe langa asta vreau sa ii propun primariei municipiului orastie un parteneriat cu niste tienri care vor sa faca ceva si au idei noi... nu ca acele idei comuniste care sincer inca mai persista.. traim in era informatiei si nu suntem informati mai deloc... ce ne propunem noi tinerii? Incercati sa cascatzi ochii dragi edili si o sa vedeti ca tot ce se face in Orastie este c-am pe langa ideile tinerilor.... sa speram ca se va lua in calcul si proiectul nostru de dezvoltare! In curand o sa cititi pe blogul nostru, ideea si conceptul nostru despre orastie... si daca nu este ok o sa asteptam pareri.... rog criticile sa apara:d si bineinteles ideile:D:D

Pagina 20 din 38
<<< | >>> || Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Carte de oaspeți
Mesaje în Baza de date
Semnează în Cartea de oaspeți

Vă rugăm insistent să folosiți un limbaj civilizat în redactarea mesajelor. Pentru acele mesaje care nu respectă acest minim criteriu de bună cuviință, ne rezervăm dreptul de a le elimina din Cartea de Oaspeți a Primăriei.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
© 2003-2013 Primăria Municipiului Orăștie -> Realizatori