web mail
formulare
Start Harta Istoric Aleși locali Organigrama Proiecte investiții Carieră Contact Monitorul oficial local

Mesaje în Cartea de oaspeți

Trimis de enckor_31, 2008-05-16 10:25:59
Email: enckor_31@yahoo.com

multi puturosi in primaria asta din orastie si multi care isi iau salarul de pomana rusine sa va fie la toata conducerea din PRIMARIA MUNICIPIULUI ORASTIE
Trimis de mandat 5, 2008-05-13 08:54:50
Email: no_email

Toata lumea il acuza pe Gabi Popa ca a falimentat Vidra... Domnilor, primarul nostru iubit a reusit sa falimenteze un oras intreg si nimeni nu-l acuza de nimic, ba mai mult ne pregatim sa il alegem din nou; nu de alta dar sa aiba timp sa il si ingroape!
Trimis de anti_supozitor, 2008-05-11 12:02:17
Email: no_email

Nu e gabi popa mai bun ca primarul nost....dar sa se mai schimbe din consilierii aia....ca prea isi fac de cap!!
Trimis de Supozitorul, 2008-05-10 11:35:29
Email: n-am

vreti sa spuneti ca dl popa poate avea grija de orastie? ce a facut cu fabrica vidra unde a fost director? din cea mai tare fabrica din romania ?
Trimis de gata_macaroana, 2008-05-09 23:30:11
Email: no_email

o sa vi se termine macaroana....habar n-aveti de ce faceti in primaria aia. prostiti oameni; va purtati cu cetatenii de parta ar fi negrii pe plantatile de bambus; de fiecare data cand calcam in primaria aia trebuie a fim umiliti si sa ne simtim de parca voi(alesii)sunteti patroni, sefii nostri. voi sunteti niste ramoliti care nu ati reusit pe plan profesional si va gasiti refugiu intr-o primarie. luati exemplu de la cei care chiar sunt cineva in orasul acesta prin ceea ce au realizat; nu voi...care va insusiti niste realizari care oricine le face daca ar fi la putere.
Trimis de vasile, 2008-05-09 11:48:42
Email: no_email

am citit ieri in Palia Expres un articol semnat de dl Ursu si mi s-a facut greata.Titlul articolului ar fi trebuit sa fie ODA CONDUCATORULUI IUBIT si sa fie insotit de un tablou al iubitului conducator incadrat in tricolor, asa cum erau ale lui Ceausescu. Il inteleg pe dl Ursu toata viata a slujit partidul si acum la batranete nu se poate schimba; pe langa asta probabil ca ii convin stimulentele materiale si mai ales il fac sa se simta o persoana importanta - toata viata cred ca a alergat dupa asa ceva, dovada ca se cramponeaza sa ramana si in functia de presedinte ASTRA... nu este importanta motivatia pe care a avut-o autorul articolului. Ce vreau sa spun este ca orice om cu bun simt ar fi refuzat sa fie obiectul unei asemenea adulatii. Si sa nu imi spuneti domnule primar ca nu ati stiut nimic despre acel articol. Nu stiu cati sustinatori ati castigat din publicarea acelei "umilinte electorale" ... cred mai degraba ca ati pierdut. P.S. pentru autor - domnul primar nu a renuntat la iesirea la iarba verbe pentru ca dumnealui nu practica asa ceva, sau nu pe meleaguri mioritice - el iese la iarba verde prin Italia, prin Franta, prin Egipt si prin alte locatii exotice. Iarba verde de acasa este pentru amarati.
Trimis de cataniciuA, 2008-05-06 11:50:45
Email: no_email

Ati facut niste magarii cu garajele de pe Eroilor 36,38... ati vandut la cine nu trebuie si pe criterii doar de voi cunoscute. Nu se poate ca Tapurin care a mai ocupat un spatiu de pe strada Stadionului ilegal,,,,sa mai aiba dreptul sa mai liciteze si pt niste amarate de garaje care oricum nu au ajuns locatarilor de la blocuri. Asa ceva nu se face domnule primar si lista poate continua cu ceilati proprietari care nu au nimic de a face cu blocurile 36,38. Macar daca se tot fura in primaria asta,,...sa mai fure si celelalte formatiuni politice.
Trimis de un om cu bun simt, 2008-05-06 09:33:15
Email: no_email

care se ingrozeste de toate mizeriile pe care le scoate campania electorala din om. Pana acum cateva luni, nimeni nu avea nimic cu nimeni - dl Blaga calatorea linistit prin Europa, la schimb cu viceprimarul, dl Popa isi vedea de firma lui si dl Castaian isi plimba cu sarg cainele. Ca acum sa asistam la acest spectacol jalnic, cu un primar care parca si-aiesit din minti si de teama ca nu va mai fi ales se pupa cu toata lumea, sparge cu disperare strazile care mai erau cat de cat circulabile, cu un patron care se transforma in clovn doar pentru a atrage atentia, cu un teoretician care s-a tranformat deodata in intelept. Si trepadusii din jurul lor!!! Aseara vazduhul vuia de muzica si de artificii de parca cine stie ce mare victorie aveam de sarbatorit. Nu stiu cine au fost spectatorii de la faimoasa lansare, dar prestatia celor din staff a fost jalnica. Si daca ceilalti candidati isi pot permite unele greseli cu scuza ca nu stiu ce inseamna administratia, dl Blaga nu mai are aceasta scuza - ba da , are scuza lipsei de masura, si inca alte cateva lipsuri. Domnule Blaga, am o intrebare: cine a fost cretinul de aseara care le oferea alegatorilor din piata "un calup de muzica populara" ? Doamne, saracu Pruteanu cum se mai invarte pe unde o fi....

Pagina 22 din 37
<<< | >>> || Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Carte de oaspeți
Mesaje în Baza de date
Semnează în Cartea de oaspeți

Vă rugăm insistent să folosiți un limbaj civilizat în redactarea mesajelor. Pentru acele mesaje care nu respectă acest minim criteriu de bună cuviință, ne rezervăm dreptul de a le elimina din Cartea de Oaspeți a Primăriei.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
© 2003-2013 Primăria Municipiului Orăștie -> Realizatori