web mail
formulare
Start Harta Istoric Aleși locali Organigrama Proiecte investiții Carieră Contact Monitorul oficial local

Mesaje în Cartea de oaspeți

Trimis de cristian, 2008-04-24 18:14:19
Email: reformascristian@hotmail.com

Buna,sunt orastian dar traiesc si muncesc in SPANIA,ultima vizita ce am facut-o acasa a fost in 2004,si sincer va spun ca am ramas cu o impresie dezolanta,am intilnit un oras cu strazi necirculabile(era un chin sa circuli cu masina)arata ca dupa razboi orasul(sau ca dupa "revolutie") nu stiu cum mai este acum,dar sigur nu sa miscat mai nimic. "Tovarasii"de la conducere nu fac nimic,doar vorbe,ca si fratii lor de la BUCURESTI. TOTUSI SPER CA INTR-O ZI VA RASARI SOARELE SI PESTE ORASUL NOSTRU.Dar CIND? Totusi hai sa nu mai critic ca poate si alesilor le este"greu"si de pe mal se innoata bine. Va salut,dorindu-va "spor"la munca si Pastele fiind aproape un sincer HRISTOS A INVIAT! CRISTIAN de Puerto Lumbreras ESPAÑA
Trimis de florin, 2008-03-29 19:34:25
Email: marta.florin@yahoo.com

salutari din lugoj,va spune un fost orastian,care e acum in banat dar cu inima tot in orastie. domnul blaga ,sper sa mai ramaneti la primarie multa vreme de acum in colo.
Trimis de viitorul_primar, 2008-03-02 20:03:57
Email: no_email

SA speram ca la noile alegeri PD o sa obtina voturi putine...pt a putea sa i se alature d-lui Arapu si alti tehnocrati. Oltenii sa plece din primaria asta....si sa isi vada de sarmalele lor. Oameni buni, daca nu sunteti pasionati in a conduce acest oras, lasati-va de meserie,,,,acum, oricum casele vi le-ati terminat.
Trimis de Un cetatean, 2008-02-29 01:31:11
Email: croniciledinorastie@gmail.com

Vizitati http://croniciledinorastie.blogspot.com/
Trimis de Broos, 2008-02-21 23:17:49
Email: no_email

Am fost foarte uimit cä in descrierea istorica a orasului nu am gasit nimic mentionat despre existenta locatarilor germani (sasi). Imi este cunoscut ca si aceastä etniie a contribuit la prosperitatea si mentinerea orasului pe plan cultural, social si economic. Dar politica si administratia orasului dumneavoastra nu iau in considerare aceste lucruri, si istoria este interpretata asa cum se potriveste mai bine.
Trimis de Medrici, 2008-02-12 08:48:39
Email: medrici@medrici.com

Daca tot vad ca acest guestbook s-a transformat intr-un forum cu o singura sectiune, imi permit sa fac si eu niste comentarii la cele scrise in ultimul timp aici. Legat de studii: nu sunt adeptul teoriei ca trebuie sa-ti afisezi diplomele pe care le ai. Insa, o facultate de profil informatic iti da sansa sa devii un profesionist in domeniu. Dar, sunt prea putini oameni in oras de orice fel de varsta care au aceste studii. De ce spun asta ? No ofence dar un colegiu de 3 ani la Alba , Sibiu sau Arad nu-ti ofera decat diploma. Asa ca suntem prea putini in Orastie care am absolvit in cursul anilor o Facultate de Automatica si Calculatoare sau Informatica intr-un centru cu traditie universitara gen Cluj, Timisoara, Bucuresti sau Iasi. Sunt insa foarte multi tineri care au invatat singuri si au talent in domeniu fara a avea studii. In loc sa improscati cu noroi veniti catre Cornel Chioveanu cu propuneri concrete de design. Pana una alta design-ul initial al site-ului l-a facut un Absolvent de Automatica din Cluj(menkafka) iar asamblarea am facut-o eu. La fel ca si acum si eu am fost criticat atunci vizavi de site-ul pe care-l aveam . Menkafka a venit cu o propunere concreta de design si l-am schimbat. Cat il priveste pe Cornel Chioveanu : a facut Facultatea de Automatica si Calculatoare la Timisoara intr-o vreme in care doar cei foarte foarte buni intrau la o astfel de facultate. Acestea fiind spuse , parerea mea e ca aveti doua "cai de atac" : 1. puteti face propuneri concrete catre Cornel sau 2. urmariti anunturile de pe site si din presa locala ca in scurt timp o sa mai fie scos la concurs un post de informatician. Normal insa ca pentru a participa la concurs va trebuie studii. Astea sunt regulile lumii in care traim. Daca nu aveti aceste studii puteti dovedi competente in calculatoare in domeniul privat. Va urez succes.
Trimis de gfgd, 2008-02-09 21:08:37
Email: no_email

Un articol luat de pe net: Unde se construiesc supermarket-uri? - la Deva! Unde se construiesc hoteluri? - la Deva! Unde se construiesc reprezentante auto? - la Deva! Unde se incearca valorificarea monumentelor istorice? - la Deva! Unde se modernizeaza strazile si intersectiile? - la Deva! Mai nou umbla zvonul ca se vor zugravii si blocurile...unde? - la Deva! Cu ce bani sau maidegraba cat sunt comisioanele?!...asta e o alta poveste si oricum nu vom afla niciodata. A nu se crede ca sunt pro primarul Devei (are si el cel putin tot atatea bube cate au si restul primarilor hunedoreni)dar, m-am cam saturat ca orice discutie sa se sfarseasca intr-un fel sau altul cu ceea ce se face la Deva. M-am saturat sa ma tot intalnesc cu oameni care tanjesc sa ajunga la Deva pentru a vedea una sau alta. Oare au intrat restul localitatilor hunedorene in faliment? Trezitiva primari!!! Dati si voi senzatia ca vreti sa fiti realesi! Scoateti-ne ochii cu ceva! Ce-o sa facem?..o sa ne petrecem tot timpul in Deva si ne vom intoarce in localitatile de resedinta doar la ora de culcare? Om vedea ce o sa fie. Poate fiind an electoral se vor misca lucrurile si in restul judetului dar, nu o spun cu optimism.
Trimis de df7wfwe8rfwe0, 2008-01-24 15:53:38
Email: weie@s89wfdhs.ro

Pe noi orastienii nu ne-a intrebat nimeni niciodata daca acceptam colonizarea tiganilor in oras. Un regim comunist i-a adus cu forta si un altul nepasator ii intretine cu altocatii si ajutoare. Acum trebuie sa-i auzim cum ne injura pe strada fara nici un motiv, sparg porti, masini parcate pe strada, fura din curti si din gradini tot ce se poate fura, se ocupa de crime prin Italia, fac tara asta de rusine, n-au nici o ocupatie dar cumpara case in oras din venituri dubioase. Daca asta nu este terorism si criminalitate sustinuta de administratia locala atunci ce mama draq este?

Pagina 24 din 37
<<< | >>> || Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Carte de oaspeți
Mesaje în Baza de date
Semnează în Cartea de oaspeți

Vă rugăm insistent să folosiți un limbaj civilizat în redactarea mesajelor. Pentru acele mesaje care nu respectă acest minim criteriu de bună cuviință, ne rezervăm dreptul de a le elimina din Cartea de Oaspeți a Primăriei.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
© 2003-2013 Primăria Municipiului Orăștie -> Realizatori