web mail
formulare
Start Harta Istoric Aleși locali Organigrama Proiecte investiții Carieră Contact Monitorul oficial local

Mesaje în Cartea de oaspeți

Trimis de Broos, 2008-02-21 23:17:49
Email: no_email

Am fost foarte uimit cä in descrierea istorica a orasului nu am gasit nimic mentionat despre existenta locatarilor germani (sasi). Imi este cunoscut ca si aceastä etniie a contribuit la prosperitatea si mentinerea orasului pe plan cultural, social si economic. Dar politica si administratia orasului dumneavoastra nu iau in considerare aceste lucruri, si istoria este interpretata asa cum se potriveste mai bine.
Trimis de Medrici, 2008-02-12 08:48:39
Email: medrici@medrici.com

Daca tot vad ca acest guestbook s-a transformat intr-un forum cu o singura sectiune, imi permit sa fac si eu niste comentarii la cele scrise in ultimul timp aici. Legat de studii: nu sunt adeptul teoriei ca trebuie sa-ti afisezi diplomele pe care le ai. Insa, o facultate de profil informatic iti da sansa sa devii un profesionist in domeniu. Dar, sunt prea putini oameni in oras de orice fel de varsta care au aceste studii. De ce spun asta ? No ofence dar un colegiu de 3 ani la Alba , Sibiu sau Arad nu-ti ofera decat diploma. Asa ca suntem prea putini in Orastie care am absolvit in cursul anilor o Facultate de Automatica si Calculatoare sau Informatica intr-un centru cu traditie universitara gen Cluj, Timisoara, Bucuresti sau Iasi. Sunt insa foarte multi tineri care au invatat singuri si au talent in domeniu fara a avea studii. In loc sa improscati cu noroi veniti catre Cornel Chioveanu cu propuneri concrete de design. Pana una alta design-ul initial al site-ului l-a facut un Absolvent de Automatica din Cluj(menkafka) iar asamblarea am facut-o eu. La fel ca si acum si eu am fost criticat atunci vizavi de site-ul pe care-l aveam . Menkafka a venit cu o propunere concreta de design si l-am schimbat. Cat il priveste pe Cornel Chioveanu : a facut Facultatea de Automatica si Calculatoare la Timisoara intr-o vreme in care doar cei foarte foarte buni intrau la o astfel de facultate. Acestea fiind spuse , parerea mea e ca aveti doua "cai de atac" : 1. puteti face propuneri concrete catre Cornel sau 2. urmariti anunturile de pe site si din presa locala ca in scurt timp o sa mai fie scos la concurs un post de informatician. Normal insa ca pentru a participa la concurs va trebuie studii. Astea sunt regulile lumii in care traim. Daca nu aveti aceste studii puteti dovedi competente in calculatoare in domeniul privat. Va urez succes.
Trimis de gfgd, 2008-02-09 21:08:37
Email: no_email

Un articol luat de pe net: Unde se construiesc supermarket-uri? - la Deva! Unde se construiesc hoteluri? - la Deva! Unde se construiesc reprezentante auto? - la Deva! Unde se incearca valorificarea monumentelor istorice? - la Deva! Unde se modernizeaza strazile si intersectiile? - la Deva! Mai nou umbla zvonul ca se vor zugravii si blocurile...unde? - la Deva! Cu ce bani sau maidegraba cat sunt comisioanele?!...asta e o alta poveste si oricum nu vom afla niciodata. A nu se crede ca sunt pro primarul Devei (are si el cel putin tot atatea bube cate au si restul primarilor hunedoreni)dar, m-am cam saturat ca orice discutie sa se sfarseasca intr-un fel sau altul cu ceea ce se face la Deva. M-am saturat sa ma tot intalnesc cu oameni care tanjesc sa ajunga la Deva pentru a vedea una sau alta. Oare au intrat restul localitatilor hunedorene in faliment? Trezitiva primari!!! Dati si voi senzatia ca vreti sa fiti realesi! Scoateti-ne ochii cu ceva! Ce-o sa facem?..o sa ne petrecem tot timpul in Deva si ne vom intoarce in localitatile de resedinta doar la ora de culcare? Om vedea ce o sa fie. Poate fiind an electoral se vor misca lucrurile si in restul judetului dar, nu o spun cu optimism.
Trimis de df7wfwe8rfwe0, 2008-01-24 15:53:38
Email: weie@s89wfdhs.ro

Pe noi orastienii nu ne-a intrebat nimeni niciodata daca acceptam colonizarea tiganilor in oras. Un regim comunist i-a adus cu forta si un altul nepasator ii intretine cu altocatii si ajutoare. Acum trebuie sa-i auzim cum ne injura pe strada fara nici un motiv, sparg porti, masini parcate pe strada, fura din curti si din gradini tot ce se poate fura, se ocupa de crime prin Italia, fac tara asta de rusine, n-au nici o ocupatie dar cumpara case in oras din venituri dubioase. Daca asta nu este terorism si criminalitate sustinuta de administratia locala atunci ce mama draq este?
Trimis de dl.C..., 2008-01-14 00:27:52
Email: Pentru darksoft si Alex

Daca va inchipuiti cumva ca toata activitatea din spatele acestui post se rezuma la imaginea site-ului, gresiti fundamental. Daca v-ati fi legat si voi de continut (pt.care raspunderea nu imi apartine in totalitate), mai intelegeam. Dar se pare ca va intereseaza mai mult cum arata decat ce contine. Astazi toata lumea proiecteaza pagini web. De ce oare? Pentru ca (printre atatea altele) pare a fi cel mai simplu lucru. Putin html, putin php, cateva poze si gata pagina. Un site profesional insa presupune un mare volum de munca, experienta, programare, pregatire estetica (sau cel putin un mimim bun gust), calitati pe care le gasesti mai greu la o singura persoana. Nu spun ca as fi eu cel mai mare profesionist, dar de descurcat ma descurc, puteti fi siguri de asta. Problema mea a fost intotdeauna TIMPUL! Daca tineti asa de mult la site-ul Primariei, va astept colaborarea. ---- Cat despre postul pe care il doriti atat de mult (va asigur ca nu e de invidiat), va amintesc ca a fost ocupat prin concurs in anul 2005. Daca ati fost interesati, de ce nu v-ati depus dosarul? De unde si pana unde demisia? Sunteti cumva vreo autoritate in materie de evaluat competente? Cel putin ma cunoasteti? Cu mine ati discutat? Si daca tot sunteti asa de profesionisti, puteati macar sa faceti diferenta intre o carte de oaspeti si un forum de discutii.
Trimis de viitorul_primar, 2008-01-13 20:31:49
Email: pentru dark_soft

pai uita-te mai jos...si ai sa vezi cum Alex l-a atacat direct pe Mr.C, fara sa ii dea vreo sansa de reabilitare. Designul e adevarat ca e invechit...dar prezentati voi niste site-uri facute de "tinerii din oras", sa vedem un portofoliu...ceva. si daca sunt ok si reusite , jos palaria. Chestia cu Looosserul, ai dreptate - scuzele mele.
Trimis de darksoft, 2008-01-13 17:53:07
Email: Pt.viitoru_primar

In primul rand vreau sa-i spun viitorului_primar ca el este cel mai mare LOOOOOOOSER!!!.Fiecare persoana are dreptul la o parere iar daca tie nu-ti place nu inseamna ca suntem majoritatea de acord cu tine. As dorii sa-ti transmit ca sunt tineri in Orastie cu studii mult mai bune decat a lui MR C si a tale si nu se lauda atat. Cu privire la designul site-ului PRIMARIEI ar trebuii sa recunosti ca e invechit. Alex a enumerat problema site-ului si tu ai sarit repede pe el cu acuzatii, daca il aperi asa de mult pe MR C si aveti amandoi asa de multe studii si faceti asa de multa treaba ar fi bine sa va puneti pe treaba sa SCHIMBATI IMAGINEA SITE-ULUI.
Trimis de viitoru_primar, 2008-01-11 22:17:28
Email: pt alex

mhai alex,,,,toti cei care au sustinut ideea ta, nu sunt o gramada... plus ca au fost destul de subiectivi in atacarea domnului C..., Ceea ce stie sa faca MR C.., nu stii sa faci tu, nici eu si nici ceilalti. Cred ca alti trantori din primarie trebuie schimbati.....pt ca sunt corupti,slab calificati si nesimiti... adica isi incep programul la 10"30 si la 13 si-un pic o taie acasa. Cand arunci cu acuze, acuza macar pe cine trebuie. sunt banii mult mai multi care se pierd pe TRANTORI. si printre acestia iti spun ca nu se afla MR C. omu asta chiar stie !

Pagina 25 din 38
<<< | >>> || Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Carte de oaspeți
Mesaje în Baza de date
Semnează în Cartea de oaspeți

Vă rugăm insistent să folosiți un limbaj civilizat în redactarea mesajelor. Pentru acele mesaje care nu respectă acest minim criteriu de bună cuviință, ne rezervăm dreptul de a le elimina din Cartea de Oaspeți a Primăriei.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
© 2003-2013 Primăria Municipiului Orăștie -> Realizatori