web mail
formulare
Start Harta Istoric Aleși locali Organigrama Proiecte investiții Carieră Contact Monitorul oficial local

Mesaje în Cartea de oaspeți

Trimis de dl.C..., 2008-01-14 00:27:52
Email: Pentru darksoft si Alex

Daca va inchipuiti cumva ca toata activitatea din spatele acestui post se rezuma la imaginea site-ului, gresiti fundamental. Daca v-ati fi legat si voi de continut (pt.care raspunderea nu imi apartine in totalitate), mai intelegeam. Dar se pare ca va intereseaza mai mult cum arata decat ce contine. Astazi toata lumea proiecteaza pagini web. De ce oare? Pentru ca (printre atatea altele) pare a fi cel mai simplu lucru. Putin html, putin php, cateva poze si gata pagina. Un site profesional insa presupune un mare volum de munca, experienta, programare, pregatire estetica (sau cel putin un mimim bun gust), calitati pe care le gasesti mai greu la o singura persoana. Nu spun ca as fi eu cel mai mare profesionist, dar de descurcat ma descurc, puteti fi siguri de asta. Problema mea a fost intotdeauna TIMPUL! Daca tineti asa de mult la site-ul Primariei, va astept colaborarea. ---- Cat despre postul pe care il doriti atat de mult (va asigur ca nu e de invidiat), va amintesc ca a fost ocupat prin concurs in anul 2005. Daca ati fost interesati, de ce nu v-ati depus dosarul? De unde si pana unde demisia? Sunteti cumva vreo autoritate in materie de evaluat competente? Cel putin ma cunoasteti? Cu mine ati discutat? Si daca tot sunteti asa de profesionisti, puteati macar sa faceti diferenta intre o carte de oaspeti si un forum de discutii.
Trimis de viitorul_primar, 2008-01-13 20:31:49
Email: pentru dark_soft

pai uita-te mai jos...si ai sa vezi cum Alex l-a atacat direct pe Mr.C, fara sa ii dea vreo sansa de reabilitare. Designul e adevarat ca e invechit...dar prezentati voi niste site-uri facute de "tinerii din oras", sa vedem un portofoliu...ceva. si daca sunt ok si reusite , jos palaria. Chestia cu Looosserul, ai dreptate - scuzele mele.
Trimis de darksoft, 2008-01-13 17:53:07
Email: Pt.viitoru_primar

In primul rand vreau sa-i spun viitorului_primar ca el este cel mai mare LOOOOOOOSER!!!.Fiecare persoana are dreptul la o parere iar daca tie nu-ti place nu inseamna ca suntem majoritatea de acord cu tine. As dorii sa-ti transmit ca sunt tineri in Orastie cu studii mult mai bune decat a lui MR C si a tale si nu se lauda atat. Cu privire la designul site-ului PRIMARIEI ar trebuii sa recunosti ca e invechit. Alex a enumerat problema site-ului si tu ai sarit repede pe el cu acuzatii, daca il aperi asa de mult pe MR C si aveti amandoi asa de multe studii si faceti asa de multa treaba ar fi bine sa va puneti pe treaba sa SCHIMBATI IMAGINEA SITE-ULUI.
Trimis de viitoru_primar, 2008-01-11 22:17:28
Email: pt alex

mhai alex,,,,toti cei care au sustinut ideea ta, nu sunt o gramada... plus ca au fost destul de subiectivi in atacarea domnului C..., Ceea ce stie sa faca MR C.., nu stii sa faci tu, nici eu si nici ceilalti. Cred ca alti trantori din primarie trebuie schimbati.....pt ca sunt corupti,slab calificati si nesimiti... adica isi incep programul la 10"30 si la 13 si-un pic o taie acasa. Cand arunci cu acuze, acuza macar pe cine trebuie. sunt banii mult mai multi care se pierd pe TRANTORI. si printre acestia iti spun ca nu se afla MR C. omu asta chiar stie !
Trimis de Alex, 2008-01-11 07:58:02
Email: no_email

Pt.viitoru_primar. Mai lasa laudele si povestile ca suntem satui de acestea si scoateti postul la concurs. Eu am spus numai adevarul si daca esti curios mai uita-te in baza de date ca sa vezi cati au enumerat aceiasi problema ca si mine.
Trimis de viitoru_primar, 2008-01-11 05:16:20
Email: no_email

la viitoarele alegeri votati-ma,..... voi fi pe liste. O sa fiu primar - aduc in primarie cei mai mari hakeri din orastie, sa puna la punct sistemul informational !
Trimis de viitoru_primar, 2008-01-11 05:04:58
Email: pt AlexLazarescu_2000

x buna seara la toata lumea! x AlexLazareascu - in primul rand esti un looooooser!!!! x Cand ai studiile Domnului C, atunci poti sa iti depui fisa de concurs pt a candida pt postul pe care il ocupa dansul. x Cand ai sa mergi la concurs ai sa-ti dai seama ca habar n-ai despre ce vorbesti..... si treaba domului C e mult mai mult decat iti imaginezi tu! x Cand o sa afli cati bani ia MR C pt treaba pe care o face, o sa ti se taie tot elanul de mare haker-craker ce esti ! x Daca inca mai ai elan, fa tu o oferta primariei pt servicile pe care ai putea sa le prestezi si eventual sa dai o noua imagine site-ului...... si dupa o sa vin sa iti verific licentzele pe programe. hai PA !
Trimis de Alex, 2008-01-06 10:20:05
Email: lazaralexandru_2000

Daca ar avea putina demnitate Dl.C........ ar putea sa-si prezinte demisia singur.Chiar nu isi da seama ca nu este potrivit pentru acel post? De ce se agata de scaunul pe care il ocupa momentan? Lasa domnule pe altii care pot face ceva pentru institutie si oras.

Pagina 25 din 37
<<< | >>> || Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Carte de oaspeți
Mesaje în Baza de date
Semnează în Cartea de oaspeți

Vă rugăm insistent să folosiți un limbaj civilizat în redactarea mesajelor. Pentru acele mesaje care nu respectă acest minim criteriu de bună cuviință, ne rezervăm dreptul de a le elimina din Cartea de Oaspeți a Primăriei.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
© 2003-2013 Primăria Municipiului Orăștie -> Realizatori