web mail
formulare
Start Harta Istoric Aleși locali Organigrama Proiecte investiții Carieră Contact Monitorul oficial local

Mesaje în Cartea de oaspeți

Trimis de viitoru_pimar, 2007-10-23 15:03:06
Email: no_email

buna ziua ! in legatura cu dalele de pe strazile orastiei, o sa ramana de vazut daca a fost o afacere buna. nu stiu daca s-a gandit cineva la masinile de tonaj mare, care probabil vor strabate o parte din aceste strazi, care au o super funatie de nisip.... o sa fie valuri, valuri.
Trimis de ,ircea, 2007-10-20 14:54:33
Email: uQsapro@yahoo.com

VREAU SA FAC CATEVA INVESTITII LA ORASTIE SI ASH VREA SA STIU CU CINE POT LUA LEGATURA IN CEEA CE PRIVESTE ACEST LUCRU.VA MULTUMESC ANTICIPAT.MIRCEA.
Trimis de unu, 2007-09-20 19:24:16
Email: sony_bcv@yahoo.com

De ce nu faceti nimic pentru dezvoltarea acestui oras? Orastia a ramas mult in urma altor orase. Locuinte nu, locuri de munca nu, comert ca pe vremea lu Ceausescu(luati ex. de la Hateg, Simeria si mai ales uitati-va ce se intampla la Deva in ultimele luni si cate magazine ADEVARATE se vor deschide in urmatoarele luni).
Trimis de unu, 2007-09-20 19:13:01
Email: no_email

De ce nu faceti nimic pentru dezvoltarea acestui oras? Orastia a ramas mult in urma altor orase. Locuinte nu, locuri de munca nu, comert ca pe vremea lu Ceausescu(luati ex. de la Hateg, Simeria si mai ales uitati-va ce se intampla la Deva in ultimele luni).
Trimis de Tot_Eu, 2007-09-20 07:13:29
Email: fara email

Trimis de Cainii fara stapan, 2007-08-09 23:21:44 Email: no_email Domnule Primar, mii de multumiri si multa apreciere pentru initiativa Dvs in ceea ce priveste aducerea echipei Vier Pfoten in Orastie. Este cea mai rapida, eficienta si umana solutie pentru rezolvarea problemei cainilor fara stapan. Iar pentru cei de la Vier Pfoten numai cuvinte de lauda! Multumesc, Domnule Primar! SA INTELEG CA AM SCAPAT DE CAINII VAGABONZI? Ehhh asta e doar o iluzie , pentru ca ei umbla nestingheriti prin oras cum au facut`o si pana acum.. numai ca de data aceasta s`au ales cu cate 1 cercel de la firma de care spui dumneata domnule draga.. ce folos cu asta?? Bine ca s`au bagat banii contribuabilului iara in ceva fara pic de minte si folos... Daca treci granita in orice parte vrei, sa vezi daca acolo dai nas in nas cu un caine vagabont cum dai in Romania ca aici e de nivel national treaba asta.. cat despre Orastie.. ar fi c`am ciudata fara patrupedele comune pe strazile noastre... nu crezi? Ignoranta Edililor nostrii intrece orice limite.. asa ca dragi cetateni care mai aveti rabdarea sa cititi pe pagina asta ati face bine sa va ganditi bine inainte de a da cu stampila la urmatoarele alegeri la primarie.. si mai mult de atata sa va prezentati la vot ca sa votati... impotriva lu` BLAGA ca sa nu mai castige el detasat cu voturile Celor din dealul Pemilor si a confratilor lor ca si pana acum.. ca doar nu sunt aia mai multi in numar ca ceilalti cetateni ai orasului.
Trimis de Pentru_Viitoru_Prima, 2007-09-20 07:02:24
Email: fara Email

Ce nume ai domnule ca poate te aleg pe dumneavoastra atata timp cat nu sunt obligat sa`l mai aleg inca o data pe Dragul nost` primar BLAGA care in ultimul timp de cand e in fruntea Orastiei so` c`am haladit.. si mai nou scoate ochii contribuabililor din oras cu asa zisele terenuri de joaca pentru copii.... Asfalteaza domnule primar toate drumurile din oras si dupaia fa ce`ti zice primarul din logrono ... lasa fandoseala si baga banii contribuabilului acolo unde trebui cu rost , nu fara rost cum faci dumneata... ahhh ca de`s putea v`as trage in teapa ca pe vremea lu` Tepes pe voi astia din primarie care va trageti case te miri pe unde si cetatenilor le scoate ochiii cu terenurile de joaca pentru copii.. sunt bune si alea.. dar cred ca sunt destule... pentru un oras care e la limita supravietuirii, nu credeti domnilor EDILI ai SATULUI ASTA.. ca nici macar a oras nu arata daramite a municipiu..
Trimis de viitorul_primar, 2007-08-30 14:48:57
Email: no_email

draga Oni, eu zic sa gasesti niste umeri pe care sa plangi pt situatia asta. zic asta pt ca atata timp cat vor fi trantorii astia in primarie ...situatia e departe de a fi rezolvata. Toate bune si la viitoarele alegeri votati-ma. Voi fi pe liste ! :)
Trimis de oni, 2007-08-23 13:42:01
Email: onaka_20@yahoo.com

adevarul ca la noi marii romani se face cam totul pe jumatate, aici la blocul 13 s-a amenajat partial "un fel" de parcare si loc de joaca pt copii, insa restul la care nu s-a mai lucrat de cand s-au construit blocurile aici in zona a ramas la fel. oare cine mai termina? niciodata nu sunt fonduri plus de asta sunt anumiti locatari care au 3 masini pe care toate le parcheaza aici si nu mai ai loc de nici un spatiu verde, oare pentru aceste situatii unde sa ne plangem, dar care sa fie si rezolvate ca asa nu se mai poate.

Pagina 27 din 37
<<< | >>> || Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Carte de oaspeți
Mesaje în Baza de date
Semnează în Cartea de oaspeți

Vă rugăm insistent să folosiți un limbaj civilizat în redactarea mesajelor. Pentru acele mesaje care nu respectă acest minim criteriu de bună cuviință, ne rezervăm dreptul de a le elimina din Cartea de Oaspeți a Primăriei.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
© 2003-2013 Primăria Municipiului Orăștie -> Realizatori