web mail
formulare
Start Harta Istoric Aleși locali Organigrama Proiecte investiții Carieră Contact Monitorul oficial local

Mesaje în Cartea de oaspeți

Trimis de Tot_Eu, 2007-09-20 07:13:29
Email: fara email

Trimis de Cainii fara stapan, 2007-08-09 23:21:44 Email: no_email Domnule Primar, mii de multumiri si multa apreciere pentru initiativa Dvs in ceea ce priveste aducerea echipei Vier Pfoten in Orastie. Este cea mai rapida, eficienta si umana solutie pentru rezolvarea problemei cainilor fara stapan. Iar pentru cei de la Vier Pfoten numai cuvinte de lauda! Multumesc, Domnule Primar! SA INTELEG CA AM SCAPAT DE CAINII VAGABONZI? Ehhh asta e doar o iluzie , pentru ca ei umbla nestingheriti prin oras cum au facut`o si pana acum.. numai ca de data aceasta s`au ales cu cate 1 cercel de la firma de care spui dumneata domnule draga.. ce folos cu asta?? Bine ca s`au bagat banii contribuabilului iara in ceva fara pic de minte si folos... Daca treci granita in orice parte vrei, sa vezi daca acolo dai nas in nas cu un caine vagabont cum dai in Romania ca aici e de nivel national treaba asta.. cat despre Orastie.. ar fi c`am ciudata fara patrupedele comune pe strazile noastre... nu crezi? Ignoranta Edililor nostrii intrece orice limite.. asa ca dragi cetateni care mai aveti rabdarea sa cititi pe pagina asta ati face bine sa va ganditi bine inainte de a da cu stampila la urmatoarele alegeri la primarie.. si mai mult de atata sa va prezentati la vot ca sa votati... impotriva lu` BLAGA ca sa nu mai castige el detasat cu voturile Celor din dealul Pemilor si a confratilor lor ca si pana acum.. ca doar nu sunt aia mai multi in numar ca ceilalti cetateni ai orasului.
Trimis de Pentru_Viitoru_Prima, 2007-09-20 07:02:24
Email: fara Email

Ce nume ai domnule ca poate te aleg pe dumneavoastra atata timp cat nu sunt obligat sa`l mai aleg inca o data pe Dragul nost` primar BLAGA care in ultimul timp de cand e in fruntea Orastiei so` c`am haladit.. si mai nou scoate ochii contribuabililor din oras cu asa zisele terenuri de joaca pentru copii.... Asfalteaza domnule primar toate drumurile din oras si dupaia fa ce`ti zice primarul din logrono ... lasa fandoseala si baga banii contribuabilului acolo unde trebui cu rost , nu fara rost cum faci dumneata... ahhh ca de`s putea v`as trage in teapa ca pe vremea lu` Tepes pe voi astia din primarie care va trageti case te miri pe unde si cetatenilor le scoate ochiii cu terenurile de joaca pentru copii.. sunt bune si alea.. dar cred ca sunt destule... pentru un oras care e la limita supravietuirii, nu credeti domnilor EDILI ai SATULUI ASTA.. ca nici macar a oras nu arata daramite a municipiu..
Trimis de viitorul_primar, 2007-08-30 14:48:57
Email: no_email

draga Oni, eu zic sa gasesti niste umeri pe care sa plangi pt situatia asta. zic asta pt ca atata timp cat vor fi trantorii astia in primarie ...situatia e departe de a fi rezolvata. Toate bune si la viitoarele alegeri votati-ma. Voi fi pe liste ! :)
Trimis de oni, 2007-08-23 13:42:01
Email: onaka_20@yahoo.com

adevarul ca la noi marii romani se face cam totul pe jumatate, aici la blocul 13 s-a amenajat partial "un fel" de parcare si loc de joaca pt copii, insa restul la care nu s-a mai lucrat de cand s-au construit blocurile aici in zona a ramas la fel. oare cine mai termina? niciodata nu sunt fonduri plus de asta sunt anumiti locatari care au 3 masini pe care toate le parcheaza aici si nu mai ai loc de nici un spatiu verde, oare pentru aceste situatii unde sa ne plangem, dar care sa fie si rezolvate ca asa nu se mai poate.
Trimis de unu, 2007-08-15 13:54:34
Email: jhons@fgd.com

In toate orasele se construiesc supermarketuri ,fabrici, imobile de tot felul numai aici primaria si consiliul local sta degeaba. Mai luati exemplu si voi de la Deva, Hateg.... sa vedeti ce se intampla pe acolo. Sa n-o dati la intors ca nu este nimeni interesat de Orastie sau ca nu aveti terenuri.
Trimis de ion, 2007-08-14 16:45:07
Email: ion@gfh.com

Ba, dar din iunie nu s-o mai adoptat nici o hotarare a consiliului local. Actualizati, ba, site-ul asta si asa arata jalnic, macar sa fie actualizat.
Trimis de viitorul primar, 2007-08-11 00:33:22
Email: pentru Mircea

Draga domnule Mircea, la intrare in municipiul Orastie pe DN 7(E 68) dinspre Sibiu miroase a "rahat pe bat"....Acest miros persista de mai bine de 1 luna si nimeni nu face nimic. Daca la intrarea intr-un municipiu EU miroase asa....sincer nu stiu sa iti raspund la intrebare. Daca vrei rezolvare, la urmatoarele alegeri VOTEAZA_MA !!! si o sa rezolvam tot ce se poate rezolva :)) "Viitorul primar" - voi fi pe liste la urmatoarele extrageri .
Trimis de Mircea, 2007-08-10 16:08:20
Email: hunter,mircea@clicknet.ro

Ma intereseaza doua probleme: - daca anul acesta se schimba conducta de apa pe str Cojocarilor si daca se asfalteaza aceasta strada - vecinul are cocina langa cutrea mea, va dati seama ce "parfumuri" am. Cum pot sa scap de acest incovenient (de vorba buna vad ca nu intelege).

Pagina 28 din 38
<<< | >>> || Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Carte de oaspeți
Mesaje în Baza de date
Semnează în Cartea de oaspeți

Vă rugăm insistent să folosiți un limbaj civilizat în redactarea mesajelor. Pentru acele mesaje care nu respectă acest minim criteriu de bună cuviință, ne rezervăm dreptul de a le elimina din Cartea de Oaspeți a Primăriei.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
© 2003-2013 Primăria Municipiului Orăștie -> Realizatori