web mail
formulare
Start Harta Istoric Aleși locali Organigrama Proiecte investiții Carieră Contact Monitorul oficial local

Mesaje în Cartea de oaspeți

Trimis de Alexandra Serban, 2007-02-15 19:45:30
Email: alexandra0serban@yahoo.com

Buna ziua! As vrea sa va felicit pentru site-ul bine documentat pe care l-ati intocmit. Sunt din Bucuresti, iar datele postate mi-au fost de mare folos. Am ramas foarte placut impresionata.
Trimis de marcu dan, 2007-02-13 18:19:14
Email: cusca lui grivei

Stimate domnule primar al municipiului Orastie, va rog sa imi permiteti sa va fac o sugestie : eliberati acest oras, frumos de altfel, de cosmarul haitelor de caini vagabonzi care bantuie pe toate strazile, spre disperarea si uneori panica noastra, a celor care traim si muncim in acest oras. Iubesc animalele in general si cainii in mod special, dar aceasta situatie este intolerabila! Suntem inca foarte departe de ceea ce se vrea a fi un oras european, dar si o asemenea actiune ar fi un prim pas pentru a intra intr-o stare de normalitate. Este frumos orasul, dar ce folos ca printre blocuri si nu numai risti sa fii muscat de cine stie ce caine infometat! Nu vreau sa fiu cinic, dar am ajuns sa imi doresc sa apara o gripa aviara sau mai bine zis "caviara"! Poate asa se vor gasi fondurile necesare sa scapam orasul de invazia canina. Am fost tentat sa atasez si niste fotografii sugestive in acest sens, dar sunt convins ca situatie va este cunoscuta deja. Cu atat mai mult cu cat, in plus fata de cei cativa gardieni care pazesc usa primariei, mai poti intalni si in curte cativa "paznici" patrupezi. As vrea sa cred ca nu am "latrat" in zadar!
Trimis de Nicuolaie al vost, 2007-02-09 19:53:22
Email: io nu cunuosc di astia

Alo Aluo Aaaaaluo! Dragi Tuovarăși! Vă ruog insistient să rămînieți pie puozițiile vuoastre în lupta vuoastră cuontra iimpieralizmului! Am cuonstatat, cu dieosebită și plăcută uimiire că în fortăreața pruolietară a patriei nuoastre, adică în uorașul muncitoresc Uorăștie, cietățienii rămîn în cuontinuarie fideli revuoluției nuoastrie suocialistie, păstînd uo atitudinie demnă die cietățieni cuomuniăti, muncind mai diepartie cătrie culmili înati ali cuomuniismului în fruntie cu primarul! De asiemienia vă anună cu această uocazie că pensili vor fi majoratii cu 1 la sută, laptili praf va fi distribuit fără cartela, iar salamul va continie cu 3 puociente mai puțina suoia! Pientru ditalii vă stă la dispuoziție Lienuța mia cari mă sprijini în aciest diemiers diemn de a se numi uo adievărată rievoluție prolietară! Stimați Tuovarăși! Nu cedați pe baricadili suocializmului! Al vuostru Niculaie Ciaușiescu (dintr-un loc foarti fierbinti undi miruasî a smual? )
Trimis de Vasile G, 2007-01-30 10:30:55
Email: no_email

E concurenta de televiziune dar nu neaparat prin cablu si sunt si oferte de conctare unde aveti fie abonamnt gratuit fie aparatele gratis Cu respect, Vasile G
Trimis de Vasile G, 2007-01-30 10:28:47
Email: no_email

Domnilor sunt companii precum Maxx TV in care abonamentul e de 22Ron pe luna si aveti 70 canale romanesti si cele traduse traduse, apoi mai 800 de canale libere. Deasemenea la Booom Tv, sau la Digi TV unde e abonament de 11 Ron, Dolce de la Romtelecom si multe altele. Cu respect Vasile G
Trimis de Primar, 2007-01-25 11:46:27
Email: no_email

Domnule Cornel, Fac mențiunea că valoarea abonamentului TV cablu în Municipiul Orăștie ține în mod strict și unilateral de politica de prețuri a societății UPC, la care, contrar informațiilor pe care le dețineți, nu sunt acționar. Chiar mai mult decât atât, doresc să fac un anunț public cu această ocazie tuturor firmelor de televiziune prin cablu care doresc să își extindă raza de acțiune și în Municipiul Orăștie, că sunt așteptate să facă acest lucru cât mai repede. Am avut acțiuni de a aduce și alte societăți TV cablu în Orăștie, nu am reușit, nu cunosc motivele. Completez de asemenea că nu am nici un fel de învârteli. Există declarația de avere, consultați-o. Iar acționarii unor firme se pot găsi la registrele Camerelor de Comerț. De ce nu v-ați informat ?! Nu ați vrut, e simplu să murdărim când dorim.
Trimis de Cornel, 2007-01-23 09:30:26
Email: no_email

Trimis de kesu, 2006-07-02 17:05:43 Email: no_email mai baieti actualizati site-ul zilnic cu toate noutatile care apar,de asemenea va rog ducetio campanie de stopare a cresterii abonamentului la cablu,a cresterii numarului de programe sau eventual a intrarii pe piata a unei alte companii.Faceti publicitate . Acesta era mesajul unuia dintre cei care au trecut pe aici..iar daca nu i`a raspuns nimeni la intrebare referitoare la scumpirea abonamentului la UPC (cablu) i raspund eu. Cum sa faca asa domnule draga din moment ce insusi primaru nostru drag e actionar la UPC orastie. Cat despre alte firme pe piata...au fost cateva dar nu le`a dat voie acelasi domn primar sa intre pentru ca`i strica lui invartelile cu cei de la UPC..cum sa aibe concurenta pe piata si el sa piarda...doamne fereste de asa ceva..si asta da de gandit daca cumva primarul nostru drag se gandeste la populatia urbei sau la interesele proprii cum de altfel ne`am obisnuit in Romania cu asa ceva.
Trimis de craciun cristian, 2007-01-13 12:59:34
Email: sppud@personal.ro

domnule primar..sa imi fie cu iertare dar chiar nu stiti sa va promovati zona.inima romaniei e in muntii orastiei.dumneavoastra nu faceti altceva decat sa lasati ca aceata inima sa se stinga incet.cu respect.

Pagina 31 din 37
<<< | >>> || Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Carte de oaspeți
Mesaje în Baza de date
Semnează în Cartea de oaspeți

Vă rugăm insistent să folosiți un limbaj civilizat în redactarea mesajelor. Pentru acele mesaje care nu respectă acest minim criteriu de bună cuviință, ne rezervăm dreptul de a le elimina din Cartea de Oaspeți a Primăriei.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
© 2003-2013 Primăria Municipiului Orăștie -> Realizatori